onsdag 8 juni 2016

På lördag kör vi TjejVättern

Idag har jag kört en kort tur och rullat mina ben lite. Körde upp till fyren och tillbaka i lugnt tempo med några ryck. Jag vill inte slita för mycket på benen nu inför lördagens lopp, då är det nämligen dags för TjejVättern! Vi kör inte jättemånga lopp, men när det väl händer lyckas vi ofta stå på startlinjen med lite för stumma ben, jag ska försöka undvika det den här gången.

Det ska bli riktigt kul att köra tillsammans med Stina och det är såklart spännande att det är på landsväg. Vi får väl se hur jag hanterar det. Det är svårt att sätta upp något tidsmål, dels på grund av att jag är rätt så ovan vid landsvägscykling och dels för att jag inte så stor koll på hur banan ser ut mer än kartan och höjdprofilen från hemsidan.
Hade väl lite sällskap också på dagens cykling.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar