fredag 17 juni 2016

Ni har väl FredagsCyklat va?


Idag blev det en runda räser, efter att jag lämnat av Yvonne vid flygplatsen i Ängelholm hade jag egentligen tänkt ta en rejäl "rökare" på Berget. Det var ett tag sedan och jag känner ett sug, men jag såg på väderprognosen att vinden ska öka först imorgon och då beslöt jag mig för att avverka ett lite lugnare men längre pass som jag vanligt vis kör på söndagar idag. Nu har jag inte riktigt lärt mig att det går fortare på en LVG-cykel så mitt tretimmarspass landade på två och en halv timme. Som alltid så drog ju hårblåsen från NW igång när jag vände hem i alla fall men inte mer än si sådär 7 m/s, tack för det.

För den som gillar siffror på sånt där finns det lite här nedan eller på STRAVA


Trevlig fredag på er!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar