söndag 26 juni 2016

Midsommarhelg med MTB, köttsår och LVGSicken skön midsommarhelg det har varit med fantastiskt väder och vi valde Kullahalvöns finaste plats att avnjuta sillen på! Cyklade en tur bland annat upp till fyren och käkade glass innan vi rullade hem.

På midsommardagen fixade jag till ett snyggt skärsår i vänster pekfinger när jag skulle skära en baguette, så klantigt. Som tur var fick jag hjälp av Andreas kusin att tejpa ihop det och vi slapp åka in till akuten, tusen tack för det, blev bara en resa in till Höganäs :)

Idag hade vi planerat att sticka till Järavallen och köra några varv på mountainbikeleden där. Vi körde mycket riktigt dit men jag tog inte med min cykel, vågade inte köra de slingriga stigarna med mitt skadade finger. Det är lätt hänt att man gör någon snabb, hastig manöver och slår i fingret, dessutom är det fingret som manövrerar frambromsen. Andreas körde två varv medan jag gick en halvtimme och sprang en halvtimme.


När vi kom hem blåste det förbaskat mycket och jag överväga faktiskt att gå ner i källaren och köra monark eftersom jag ändå ville cykla lite idag. Jag bestämde mig tillslut för att ta landsvägscykeln en sväng och körde 25km, en avkortad version av vår Kullahalvön runt, bara för att få lite puls.//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar