torsdag 30 juni 2016

Klingval inför helgens loppEgentligen hade jag tänkt cykla på Berget direkt efter jobbet idag eftersom jag redan var på plats, men jäklar vad regnet vräkte ner och jäklar vad glad jag blev när Andreas ringde och sa "jag kommer och hämtar dig!" Med andra ord blev det inte mer cyklat idag än till jobbet imorse. Hade iallafall en trevlig dag med skogspromenad och korvgrillning på arbetstid - inte illa!

Min arbetsplats de senaste dagarna:


Jag har funderat lite närmre på kommande lopp till helgen, Ränneslätt alltså och jag började tveka på om jag kanske skulle ta och byta till 34-klinga istället för 32 som jag kör med här hemma. Letade reda på vår RaceReport från förra året och läste vad jag hade kört med då. 32-klinga var det och jag var nöjd med det valet, tänker att det nog blir bra i år också. Minns att jag saknade nån högre växel precis i starten när det gick riktigt fort men det är väl bara att spinna på med benen :) För övrigt har jag listat ut att jag nog kommer att hamna på en sjätteplats av sex deltagare i D30. Mina medtävlanden är några riktigt snabba tjejer, för att inte tala om de i D40/50. Där är ett par damer som cyklar skjortan av många betydligt yngre förmågor!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar