söndag 19 juni 2016

Högintensiv rolig MTB


Körde ju med kamera idag, tack för sällskapet Christian.

Idag har jag varit på Järavallen med mina trötta ben, egentligen borde jag skämmas jag vet bättre. Att vila är guld säger dom, allt det där kan jag men om jag i första hand cyklar för att det är så jäkla kul och inte för att jag ska bli så jäkla bra eller låtsas att jag tror att jag är det är det ok då?

Svaret är till slut tyvärr ändå nej, du precis som jag skulle tillslut ändå bli för "trött". Jag har gjort så massor av gånger och kommer göra det igen, inte för att jag är dum utan bara för att det är riktigt roligt att cykla ibland så jag kan inte låta bli. Ränneslättsturen närmar sig som min gode vän Erik sa och det är väl tid att återhämta sig nu. Nästa helg går X-Cup på vallåsen och om jag varit duktig och vilat ordentligt så vore det en bra genomkörare inför Ränneslättsturen. Problemet är väl att jag inte gillar downhill och inte provkört banan, vi får se…


När jag kom hem efter träningen tvättade jag rent denna hojen efter lördagens byte av vajrar och brifters och inte minst efter de två senaste turerna som var ganska skitiga… Jag börjar så sakta lära mig att det kan vara kul att stirra på asfalt några timmar utan uppehåll. 

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar