fredag 3 juni 2016

Fredag

Har varit riktig turbosommar ett tag nu och då får jag väl erkänna att bloggen blir lite lidande. För min del så även cyklingen, den här värmen gör min rätt mör på alla sätt. Andreas fick därför cykla solo idag. Han drog en tvåtimmars landsvägsrunda just när det var som varmast och blåsigast...

Igår cyklade faktiskt även jag och vi hade dessutom sällskap på stigarna i Ängelholm. Körde en liten guidning av bland annat x-cupbanan. Jag passade väl på att köra omkull helt plötsligt också. Ingen större skada skedd och jag vet faktiskt inte hur det egentligen gick till. Sitter nu med ett stort blåmärke och ett skärsår på benet, men för en gångs skull slog jag iallafall inte knät.





Nu har vinden mojnat och solen gått ner och med den även temperaturen. Sitter ute på däcket och såg nyss ett kryssningsfartyg modell större glida förbi och just nu dricker två igelkottar upp vattnet i fågelbadet. Bra kväll!

Regal Princess - en 330m lång, 44m bred nöjespark


//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar