tisdag 28 juni 2016

För mycket ofrivillig vila

Börjar tycka att det har blivit ynkligt lite cyklat efter att jag körde TjejVättern. Först tog jag det lite lugnt direkt efter, sen cyklade jag ett bra pass och blev förkyld, flög iväg till Norrland fyra dagar utan cykel sen kom midsommarhelgen med en självförvållad skada på fingret som jag inte vågade cykla med ordentligt. Nu den här veckan är det som bekant Ränneslättsturen på söndag och inför det vill jag inte köra på allt för hårt så det kommer bli några lite kortare träningar och en del vila. Ska bestämt se till att vända den här trenden efter söndag!Den här veckan har jag min arbetsplats uppe på Kullaberg och såklart tar jag cykeln dit och idag passade jag på att köra en sväng efter avslutat jobb. Vilken skillnad det är att börja direkt med branta backar helt utan uppvärmning! I vanliga fall har vi ca 10-15 minuter på platten innan det bär uppför. Jag hade verkligen ingen bra känsla i kroppen, hoppas att det hade att göra med rivstarten i backarna.

Andreas dök upp och cyklade med mig en stund, han hade redan kört en och en halv timme så han vände hem strax innan mig.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar