onsdag 11 maj 2016

TorsdagsBajk, nu klagar man inteNu har jag kört in mig lite på min FS sedan jag bytte styrstam, sedan dess har jag också valt lite grövre mönster på däcken. Kör nu på Racing Ralph 2.1 och allt känns lite bättre, är faktiskt riktigt nöjd.


Precis som i förrgår så körde jag ett par varv på vår korta "xc-bana", det har ju tyvärr fallit ett träd rakt över en passage och jag letade lite alternativ. Ibland är det faktiskt bra att det händer så att man tvingas till lite nya varianter. Därefter åkte jag runt och kollade av lite andra stigar, allt såg fint ut! Varför blir man så jäkla cykelsugen när man inte riktigt har tid. Snart kommer det i och för sig en helg men då kommer vi inte ha denna vädertyp (högsommar/GC-värme).

Jag vet i alla fall var jag tänker förlägga cyklingen imorgon…
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar