tisdag 17 maj 2016

Pulsband, problem och lösningar.

Jaja, det har såklart cyklats också idag.Jag har känt mig lite vissen söndag-måndag, körde ett TCpass i källaren igår som jag inte är särskilt stolt över och i söndags hade jag vila. Så idag tänkte jag köra lite stig efter jobb sagt och gjort, kändes lite bättre men om inget annat så var det riktigt kul. Körde över mot Jonstorp och sedan stigar längs havet upp till Arild, därifrån upp på Berget ett tag och sedan hem längs havet på andra sidan dvs Öresund.

Jag har fortfarande problem med pulsbandet, idag hade jag på min inte allt för hårda cykelträning en maxpuls på 190bpm enligt garmin vilket är futtiga tre slag från min maxpuls. Men idag var det mindre underligt, blåsigt och lite kallt i vinden gjorde att det blev lite dålig kontakt (inte så fuktig hud) antar jag. Det är ganska typiska problem när pulsbanden börjar bli välanvända och man som jag är urusel på att tvätta dom. DC RAINMAKER har sammanställt de vanligaste problemen om någon har samma problem som jag och undrar över anledningen.

På söndag denna veckan går lopp 3 av X-Cup 2016, denna gång i Kristianstad. Jag hoppas på den där fina känslan i benen.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar