onsdag 4 maj 2016

OnsdagsBajken


Fyra starka ben som tränat hela vintern körde på Berget idag. Det var grymt kul att pressa på i de branta backarna, vi hade inte mycket tid men valde motlut som vi ger mest motstånd. Minst sagt en kul känslan att krossa sig själv från tidigare år, dessutom rejält. Andreas körde barbent och kortärmat idag igen. Det var inte speciellt varmt men i solen var det gött och det är fantastiskt fint i skogen nu!

Imorgon tänker vi oss en sväng på landsvägscyklarna. Jag behöver få till både långt, länge och varför inte hårt inför tjejvättern. Det blir iallafall tre timmar asfalt imorgon och på lördag något liknande. Jag måste också försöka få till en bra snittfart på min racer. Ska nog ta och prata ihop mig med Stina om det så vi är lite samspelta. Vi har ju ingen möjlighet att träna ihop tyvärr. Säger det igen som jag sagt så många gånger tidigare - jag saknar verkligen att ha fler tjejer att träna med.

Helgen kommer självklart att avslutas med att kolla på EM i Huskvarna! Vi ses väl där?
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar