fredag 13 maj 2016

Nötgömma, Sibirien och nästanvurpa

Idag körde vi Sibban, riktigt fint! Supertorrt och snabbt precis som jag gillar alla bäst men först var det lite cykelmek, Yvonnes MTB har knakat lite oroväckande sedan senaste X-Cup loppet. När det var löst och bilen packad kom Y hem med fredagsfikat, sånt måste man ju ha innan träning… Det behöver aldrig vara märkvärdigare, varsin nötgömma och fredag kaffet är americano.


Vi siktade skåpet mot Ängelholm och där körde vi tre varv på årets X-Cupbana. På det sista varvet gick Yvonne helt tom, jag tror aldrig att jag sett det förr. Hon bara tvärstannade och sa 'jag kör till bilen'. Jag körde färdigt sista varvet och blev lite överraskad när hon stod och fotograferade mig på ett ställe längs stigen. Tappade koncentrationen för en kort stund och var riktigt nära att skrota!Det ni inte ser i bilden är den minimala stubben där mitt framhjul halkade...Back on track


//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar