söndag 1 maj 2016

Mera x-cup i OrupÄven jag körde race igår. Eftersom banan var väldigt krävande rent tekniskt rullade jag ner till starten med inställningen att iallafall köra runt banan ett varv. När vi nu kört så här långt kan man ju inte banga helt och vara för feg för att ens ställa sig på startlinjen även om det var precis det jag egentligen kände.

Precis som Andreas ställde jag mig nästan längst bak i startledet och rullade med i startbacken och sen tog det stopp när vi kom fram till skogsbrynet. När jag väl kom iväg på stigarna kändes allt mycket bättre än när vi rekade banan och jag klarade av alla svårigheter betydligt bättre, det var faktiskt riktigt roligt! Det var några ställen med A-och B-linje ( eller döskalle/kycklinglinje) och där valde jag de lättare alternativen, behöver ju inte utmana ödet alltför mycket :) 
 Nu ser jag framemot nästa deltävling i Kristianstad - bring it on!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar