lördag 28 maj 2016

En lördag mest på väg uppförEftersom andra körde lopp i förmiddags cyklade vi också långt och hårt. Jag har helt klart svårt att köra så hårt som jag gör på ett lopp när jag tränar, men jag tog i och tryckte på bra i backarna. Vi rullade ut till Berget tillsammans och träffades igen två timmar senare. Därefter tog vi en timme tillsammans över stigarna via Arild, Skäret och Svanshall och sen asfalten hem. Min runda blev 53.5km och i stort sett alla 732 höjdmeter avverkades på de tre milen på Berget. Andreas körde upp om fyren också och fick ihop 58.2km och 848 höjdmeter. Han körde en tuff Bergsrunda igår också så han var minst sagt lite mosig i benen, har aldrig hört honom gnälla så ;)

Nu håller vi vila resten av helgen och fick väl tacka nej till en förfrågan om vi ville hänga med på en långdistans imorgon...

Björnligan...

Ni missar väl inte att det är World Cup från La Bresse på RedbullTV imogon!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar