lördag 2 april 2016

Playground is officially open!

Idag plockade jag ner min Sworks Epic, torkade rent och smorde om. Man får ju då också lite koll på om något är slitet. När jag var klar med det dök en polare in (via CX) för att låna ett verktyg så att han kunde serva sina  hjul, så här års går alla i samma tankar… Hur som helst blir det alltid lite trevligt snack när Erik dyker upp, tyvärr blev det ingen kaffe. Vi har ju bytt kaffeleverantör här och jag är sjukt nöjd...



När jag var klar satte jag mig på cykeln och körde till Sibirien, Y tog bilen dit och sedan körde vi tillsammans. Det känns att våren är på G i skåne nu, det var grym cykelåkning!

Sibirien


Jag fick ju för mig att jag skulle ta ett KOM idag, har sett det tidigare och Yvonne har både tagit, blivit av med och återtagit ett QOM där. Som alla fattar så satsade jag såklart hårt, gasade på för lite vad tygen håller och fann ett träd rakt över stigen. Jag fick precis stopp på ekipaget innan det var för sent. Slängde runt cykeln och fumlade mig på igen, jävla träd! Med av och påstigning inkluderat blev jag tvåa så när som på en sekund…

Kronoskogen






//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar