tisdag 12 april 2016

Landsvägsråtta idagCyklade snabbt hem från jobb för att snabbt komma ut och cykla, ha! Andreas var redan ute på vägarna tillsammans med Erik. De gjorde sällskap in till Helsingborg sedan körde A upp mot Allerum  och vidare på Mjöhultsvägen mot Jonstorp.

Jag drog iväg på vår "Kullahalvön runt"-runda. Andreas mötte upp mig efter Jonstorp och därifrån körde vi tillsammans. Den svängen är bara 27.8km och idag tog den 55min, perfekt när man har har ont om tid. Fram till där jag träffade A hade jag ett rullsnitt på 29nånting, sedan pressade jag på bra i backarna och med Andreas draghjälp hem i motvinden landade mitt snitt på 30.5km/h.

Våra nya klubbkläder väntade vid dörren när vi kom hem idag - snyggt! Har ingen bra bild på dom än, kommer senare.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar