tisdag 26 april 2016

Kortat av min S-works Epic

Vi har ju lite bakslag här nere, igår tex vaknade vi mitt i ett vinterlandskap och snön föll i omgångar under hela dagen. Man kommer av sig lite och i alla fall jag har tappat suget efter Monarken i källaren. Idag var det rått och kallt med en riktigt stark vind från syd, den fick mig att gå ner till testcykeln trotts allt. Blev ett tröskelpass 3x15min och vad säger man om ett sådant då? Det gjorde sitt jobb kan man väl säga och lite dålig motivation övar upp pannbenet istället, jag kom ut på andra sidan svettig trött och nöjd!


Resterande dagar i veckan har jag lite bättre tid att hinna ut och hoppas på bättre väder (åtminstone lugnare vindar). Jag har nämligen arbetat lite med sittställningen på min s-works epic, jag har en uppfattning om att den känns stor och har därför försökt korta ner cockpit så mycket det går. Jag trivs bäst på cyklar som är på gränsen till försmå. Nu har jag en kortare styrstam monterad, 90mm istället för 110mm som satt original. Rak sadelstolpe istället för en med 25mm setback som sitter på vid köp och ovan på det har jag oxå sadeln så långt fram det bara går. Cykeln är i storlek Large och jag är 186cm lång iofs med ganska långa ben.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar