lördag 16 april 2016

FredagLördag, mycket cykel blir det!Om jag börjar igår så var vi i Sibirienskogen och körde några varv, vi var tre. Som alltid är där grymt fint och vi gillar att gömma oss där när det blåser. Lyckades köra en ny stig som var lite teknisk på ett par ställen, bra fredag mao och tack för sällskapet Erik!


Sibirien, knölen längst ner rundar vad som sägs vara en ufo-landningsplats

Idag har jag faktiskt sålt en cykel, min första MTB. Det var en Nishiki team som rullade första cykelvasan med mig, gammal men i mycket bra skick då jag snabbt bytte upp mig. Det är riktigt skönt att rensa undan ibland, göra plats till nya cyklar…

En sista tur


När det var klart med försäljningen studsade jag upp på min cyclocross och började tugga motvind in mot Helsingborg, idag skulle jag köra ett sweetspotpass på ca 2 timmar. Precis så blev det också, 2tim 9min för att vara exakt motvinden var sanslös i början och slutet men "resan" mellan Fleninge och Ängelholm var ju rena rama lyxturismen, stannade på 66km.

//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar