torsdag 28 april 2016

Efter jobb en torsdag

Då gör jag som alla andra dagar och cyklar så fort tillfälle bjuds. Yvonne och jag stack över till Sibirien och körde genom vissa stigpartier för att memorera så att man kan köra lite bra och längre träningsvarv där än vanligt. Det öste ner regn i omgångar under hela dagen men när vi parkerade bilen insåg vi att där i skogen inte hade fallit många droppar. Som vanligt sanslöst fint cykling. När vi var klara tog jag mountainbiken hem över motvinden
Lite fun facts från STRAVA för den som är intresserad.
Jag har haft min cykel (framdämparen) inne på service hos Sportson Helsingborg och efter det så har ni ju redan läst för någon dag sedan att jag jobbat lite med min sittställning. Första test idag och jag tyckte nog att jag lyckats, fick lite bättre tryck uppför och lättare att hantera cykeln när det är lite stökigt och går utför. Det lönar sig att prova sig fram och inte bara acceptera att något känns galet och försöka vänja sig vid det. Fortsättning lär följa men hör ni inget så är jag nog nöjd…

Snart är det Fredag!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar