lördag 9 april 2016

Bra teknikträning och Dalsland-XC inställt.

Jag har ju inte varit helt ärliga med er, i torsdags eftermiddag blev jag akut magsjuk. Jag har ingen aning om vad det hela handlade om men natten till fredag var jag vaken och uppe hela natten om vi säger så, ni förstår säkert. Under fredagen började jag sakta må lite bättre och en lugn cykeltur under seneftermiddagen och över 10timmars sömn utan avbrott senare vaknade jag idag. Inte ett spår förutom lite huvudvärk av vad jag förmodar var vätskebrist, kl 11 idag var allt på topp.


Vi drog till järavallen som vi hade planerat hela veckan och jag kunde bomba på precis som vanligt, från helt Under isen till vad jag skulle kalla bra form. Lyckades trycka ur mig 98% av maxpuls ett par gånger, tyvärr syntes det nog inte mycket på någon hastighet då det var riktigt hal lera efter de senaste dagarnas regn. Det gav oss istället precis vad vi behöver, teknisk träning!

Till en helt annan sak, fick ett mail som tyvärr meddelar att Dalsland-xc är inställt och fått en ny datum, 17 September. Tyvärr tycker nog jag som många andra att det är lite klantigt från deras sida, dom har struntat i 4månaders regeln hos länsstyrelsen och ansökt om tillstånd försent... Undrar vad tex hotellnäringen i Bengtsfors tycker om detta? Nåja vi får se hur vi gör men jag skulle gärna hitta ett annat lopp runt april-maj tiden att köra, förslag på det?

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar