lördag 5 mars 2016

Resa med cykel

Vi ska om allt går i lås ut och åka plåtkråka snart. Yvonne har en väska sedan innan som hon är jättenöjd med, därför skaffade jag en likadan. Vi har i år bokat med ett charterbolag och sett till att få betala för specialbagage i förhand. Så långt är allt frid och fröjd, orosmolnet eller snarare molnen, dom är nämligen två. Vi upptäckte att charterbolaget inte dragit pengar utan endast reserverat dom, kvitto och bekräftelse på specialbagaget erhålls ett par dagar innan avresa... Det var det ena, det andra är den här smått sjuka historien man kan läsa här som drabbat Åsa Erlandsson. Hon fick helt enkelt inte ta med sig cykeln, det flyget tog inte cyklar fick hon till svar..?

Borde få plats om jag pressar lite.

Vi har rest med cykel ett antal gånger tidigare och det har aldrig varit några problem, dock ej med det flygbolag vi nu ska åka med men det ordnar sig säker. Väl eller?!

Just det, nu under kvällen har vi oxå förberett inför årets VasaloppsFrulle. Bullar är bakade och förberedda, ligger som degklumpar i kylen under natten, redo att åka in i ugnen när helst vi vill. Som alltid unnar vi oss att äta en lång lyxfrukost med början ca 07:30. Vi brukar köra hotellstuk med en massa gott denna morgon. Till er som ska förgylla vår morgon, ni som ska åka säger vi lycka till och kör hårt!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar