torsdag 3 mars 2016

Om det går att cykla ute, så gör man detNyanser av brunt är vad som omger oss den här tiden på året, längtar efter lite grönska på åkrarna och på en del andra ställen också för den delen! Slutade jobb tidigt idag och tog cykelkrossen på en tur ut på torra vägar. Andreas gjorde detsamma men inte med mig, för jag hann sticka iväg innan han kom hem:) Jag var ute en och en halv timme och han körde dryga två.Den kvicktänkte räknar snabbt ut att jag alltså även var tillbaka hemma innan Nilsson och fixade mig en riktig snyggfika med grahamsbulle och cappuccino.


Förresten - majgadd vad halt det var imorse!! Visste inte det när jag lämnade huset och hoppade på cykeln på väg till jobb. Det var rena isgatan, fick ta det så försiktigt att jag nästan kom försent. Trillade i en snäv sväng precis utanför jobbet, som tur var höll jag ungefär 1km/h så det blev ett snällt fall.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar