torsdag 31 mars 2016

Körde lite fart idag

Börjar med en throwback till GC när Andreas körde chickenrace, eller i detta fallet scuabrace med en duva. Den lyfte från marken ca 200m framför oss och siktade rakt på A. Vi höll drygt 40km/h och både A och duvan tvekade åt vilket håll de skulle väja... Allt gick väl, den valde att hålla höger.
Vi tog en kort och snabb träning efter jobbet idag, ibland hinner man inte mer. En timme och en kvart med bra puls och hög fart. Andreas körde fullgung och jag låg på rulle med min cx. Det funkar rätt så bra när jag kan ligga bakom, speciellt när det är mycket motvind. Ändå blir det så att A ligger på lite lägre puls än jag och då är det bra att köra lite var för sig också. Därför tog vi lite olika vägval vid ett tillfälle, A fick en 2.5km längre sträcka med fler höjdmeter medan jag körde en flackare väg. Det tog nästan lika lång tid för oss båda, han var lite före mig och mötte upp mig den sista biten. Det är också bra för mig att köra ensam i motvinden så jag inte vänjer mig för mycket vid att ligga i vindlä hela tiden, men det är ju inte lika roligt direkt!

Kul förresten att se att så många börjat hitta ut, vi mötte nog 15 cyklister på vår runda - alla lika glada.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar