fredag 11 mars 2016

Easy peasy 4x4

Jag Get inte knäppa en bloggbild från källaren åt er idag, bilden är istället från 20 augusti 2015 då ett av de många lyckade rymningsförsöken utfördes av snubben på bild. Han var ju inte ensam, de var ungefär tjugo som faktiskt lyckades ta sig ur hagen och ut på våra cykelstigar.

Jag har kört 4x4 idag så egentligen ska jag inte skriva att det var easy peasy, det är aldrig en dans på rosor. Dock var det så att jag lovat mig att hålla fredagen kort och att det på så vis kändes lite lyxigt att "bara" dra av en fyra. Kände mig stark och kunde kriga på utan att ens smådö, klev av och insåg att starkare har jag aldrig varit eller snarare, klenare kommer jag alltid vara efter detta. Det var mina pangben för i år om jag har otur…

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar