söndag 13 mars 2016

Blir väl Tjejvättern då!

Fick ett glatt sms från en vän igår, hon undrade om jag tänkt köra Tjejvättern. Nej, det hade jag ju inte tänkt... men det kanske vore kul? Nu får ni gärna skratta åt mig, men jag tror faktiskt inte att jag cyklat 10mil i sträck någonsin, men jag är ju snabb på 9.5 på mtb så det borde väl gå bra, haha! Ska bara se till att bli riktigt bra kompis med landsvägscykeln. 


På tal om lvg och lopp, såg ni avslutningen på Paris-Nice idag? Vilken schysst cykling de sista milen alltså. Inte något rävspel och ingen stor klungspurt, bara all in in i mål.

Jag har inte bara planerat lopp och tittat på cykling idag, jag har cyklat själv också. Körde några såna där åttatvåor i källaren. Hade inga pangben, kändes riktigt segt men fick jobbet gjort - bra där.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar