onsdag 24 februari 2016

Vi FICK köra intervaller

Såg den här bilden i mitt instagramflöde idag och den fick mig att tänka efter. Jag ska sluta sucka över något självvalt.
Det är dags att se saker och ting lite mer från den ljusa sidan och vara mer tacksam för att jag kan, får och har möjligheten att exempelvis köra intervaller. Det är ju faktiskt så att alla inte kan göra det av en eller annan anledning. Här hemma kan det lätt bli ganska mycket gnällande och pustande och halvångest när det ska krypas ner i källaren för en omgång på testcykeln. Jag ska banne mig inte gnälla utan vara glad över att jag är en lycklig jävel som får sätta mig på monarken när helst jag vill.

Som idag tillexempel, 5x3min styrkeintervaller på bra watt. Gick ut lite hårt i de första tre minutern och fick sänka kadensen successivt i de övriga intervallerna, men fortfarande rekord för mig!

Andreas har kört fyror och han påstår att det enda konstiga han gjorde efter intervall 3 var att snyta sig... känslig kille?//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar