onsdag 3 februari 2016

Tror jag fått mig lite motivation


Så har man fått upp värmen idag igen då och det fixade vi med hjälp av varsin omgång 3x15. Jag brukar vanligtvis inte svettas så speciellt mycket och jag kör för det mesta utan fläkt och ibland även med källardörren stängd. Att ha dörren öppen och få in lite frisk och sval luft tycker jag iofs är rätt så skönt, men fläkten gillar jag inte direkt. Idag blev det faktiskt så pass varmt under första intervallen att svetten tillochmed rann i pannan så jag blev tvungen att starta fläkten. Det kanske är ett gott tecken på att jag tar i ordentligt! Hade en bra känsla i kroppen och jag är motiverad att ta i mer nu än jag varit tidigare i vinter. Även om det börjar bli lite tjatigt med källarträning...

Andreas hade inte någon bra natt och fick inte mycket sömn på grund av blåsten, så han skippade de tänkta 4:orna och körde istället 3x15 lågt i zon 4.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar