torsdag 11 februari 2016

Torr asfalt, vått grus, lerig skog


Cykelcross alltså, vilken jäkla användbar grej! Jag körde en kort, snabb sväng efter jobbet idag och det var riktigt skönt precis som igår. Tog banvallen ut till Mölle och sedan rakt över berget och hem via grusvägarna ute på fälten. Det tog en timme och jag tycker att det är mer värt att köra ute än i källaren även om det inte blir någon perfekt kontrollerad träning.

Så här års är det såklart alltid blött och grusvägarna torka aldrig upp, men de korta sträckor jag körde på asfalt var den helt torr, härligt. I skogen var det också fint, lite lerigt och några vattenpölar på några ställen.Det var kul cykling idag och jag är fortfarande lika nöjd med min Liv Brava. Den funkar ju till allt och är riktigt bekväm, grym cykel!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar