söndag 21 februari 2016

Längtar efter att få cykla racer

Har haft en bra söndag tycker jag. Förutom att katten Hilda tyckte att 05.40 var en bra tid att väcka oss så har det varit lugnt och skönt. Efter frukosten mekade jag på mina nya däck på landsvägscykeln. börjar bli väldigt sugen på att få komma ut och testa den! Jag har nya hjul och Andreas har ju fixat med sadelpositionen så jag behöver nog mixtra lite med sittställningen för att få den att passa som jag vill. Tidigare år har jag aldrig känt något större sug efter asfaltscykling, men nu kan jag snart inte vänta längre. Det ska bli så kul i sommar och innan dess en vecka på Gran Canaria!

Här står den och skäms så länge...


Jag och A cyklade cx en sväng på eftermiddagen. Började med banvallen ut till Kattarp och sen kryssade vi oss hemåt på lite småvägar. Vi var ute i lite mer än 2h, hade egentligen tänk mig lite längre tid med det kändes rätt lagom när vi vände upp mot vinden den sista halvtimmen.

//Y

8 kommentarer:

 1. Mikael Kippilä21 februari 2016 19:50

  Fin cykel..
  Blir det lvg för hela slanten på GC?

  SvaraRadera
 2. Mikael Kippilä21 februari 2016 19:50

  Fin cykel..
  Blir det lvg för hela slanten på GC?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB21 februari 2016 19:59

   Tack :)
   Ja vi tänkte det, har bara kört Mtb där tidigare.

   Radera
  2. Mikael Kippilä21 februari 2016 22:04

   Blir fint, riktigt bra lvg cykling där nere.. Ett tips är att ta toppen från Ingenio hållet via La Pasadilla och Cazadores :)

   Radera