torsdag 4 februari 2016

Idag fick jag se nåt jag aldrig sett förut

Jag tycker själv att jag skaffat mig en aning tjockare pannben men idag var det nog lite klent. Jag valde bort utecykling i solsken till förmån för källarträning "bara" för att det blåser. Andreas fick köra ut ensam, han satte sig på cxen och sa jag är hemma om två timmar. Det var han också och han medgav faktiskt att vinden var lite jobbig de sista 2 milen hem.Jag tog en timmes rask promenad för att iallafall få lite frisk luft innan jag gick en våning ner. Väl i källaren blev det detta upplägg:Det blev ingen rekordträning det inte, spagettiben och pulsen ville inte upp. Plockade av lite vikt och ökade kadensen istället eftersom benen kändes svaga och för att komma lite högre i puls, det funkade inte. Hoppas på att det bara var en dålig dag och inte ett tecken på att jag håller på att bli sjuk.

Sen hände något som inte har hänt så länge jag känt Andreas. Jag hittade honom i köket ätandes en apelsin - frivilligt!

Här försöker han dölja det så gott det går


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar