onsdag 17 februari 2016

Dagens hårda intervaller

Gick ner i källaren för att riva av en omgång 3x15 och det gick faktiskt över förväntan. Det kändes riktigt bra och jag körde 20 minuter i stället för 15 i den sista intervallen. Det betyder väl att jag kan öka lite på watten till nästa gång och det är ju positivt! Andreas körde bland annat 10x2 och han blev rejält trött i benen, bra träning för oss båda alltså.Innan källarssessionen fick jag hjälp med att sätta på min nya hjul på landsvägscykeln. Det blev supersnyggt, är verkligen nöjd med hjulvalet. Det har varit en del velande om vilka jag skulle köpa, men tillslut bestämde jag mig för ett par Shimano Dura Ace C35. Har ju inte haft chans att provcykla dom men det lär nog inte bli en besvikelse.

//Y

7 kommentarer:

 1. Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr18 februari 2016 08:20

  Härlig känsla, både när det gäller intervallerna och nya hjulen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB18 februari 2016 20:34

   Ja verkligen, alltid gött när man känner att träningen går framåt :)

   Radera
 • Patrik Skolling Möller25 februari 2016 07:09

  Det är en liten skruv på framväxeln som man skruva in mot sadelröret för bättre stabilitet. Där skruven tar i ramen skall det sitta en liten metallplatta i stål. Det var det jag menade. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB25 februari 2016 15:57

   Då förstår jag, den skruven går perfekt emot våra directmount-fästen som sitter på ramen. Lustigt att det inte ingick en liten platta om man hade behövt...

   Radera