torsdag 25 februari 2016

'Då går jag ner i min källare'

Tänk att vara björn, så jäkla gott att få kura ihop sig och snusa några månader när det är som mest gråtrist ute. Nåja det är ju inte ett alternativ, istället kryper vi ner i vår paincave och köttar intervaller var och varannan dag hela vintern:)

Jag har kört fyra omgångar 20x15sek på samma kp som sist men med något högre kadens. Sist låg jag på 100-107 och idag 105-110, alltid en liten förbättring. Det var såklart jobbigt, men jag tyckte inte att jag blev riktigt så finito som jag brukar. Det börjar kännas bra, verkar som att det går på rätt håll och att vinterns slit börjar ge resultat.Andreas körde styrke1:or, 20x1min. Han växlade mellan att sitta och stå i intervallerna och han såg väl lite krispig ut när jag kom ner och fotade vid de sista minuterna, bra där.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar