lördag 6 februari 2016

CX:at

Förmiddagen gick åt till att besöka byggvaruhus mm för att kolla av vad som ska köpas inför nästa steg i vår lilla badrumsuppfräschning. Vi tycker att vi har levt länge nog med ett lutande handfat och en ofärdig vägg där vi tidigare satte igen en dörröppning. Kommer nog att bli fint så småningom, man har ju inte all tid i världen så det får ordnas pö om pö.


För ovanlighetens skull ska vi inte gnälla över väder och vind idag! Här har varit kanonfint cykelväder, ungefär 7 plusgrader och eftersom det blåser från syd fick vi till en bra runda med motvind från start och medvind på hemvägen. Oftast blåser det väst eller nordväst och då blir det antingen kantvind hela turen eller medvind till en börja och då får man ta motvinden hem vilket iallafall jag inte gillar. (se där, nu fick jag in lite vädergnäll ändå )

Vi cyklade två timmar och hittade ett par nya fina grusvägar. För att överhuvudtaget få någon liten höjdmeter rullade vi nerför Kruareliden och upp igen längs Serpentinvägen. Där finns två fina Stravasegment som jag ska ta mig an till våren. Med den lilla omvägen fick vi ihop 124 höjdmeter på hela turen.

Nu har vi precis tillagat och avnjutit en jädra god måltid - tack Erika för recept det blev lika gott idag!


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar