tisdag 23 februari 2016

Avgiften betald till Highland Cycling

Förutom tränat idag så har vi betalat in medlemsavgiften till cykelklubben. Vi gick med i en klubb förra året, det krävs ju för att man ska få köra i tävlingsklass och det är såklart alltid trevligt med likasinnade. Man skulle kunna tro att vi valde klubb efter cykelkläder, grymt snygga är en kommentar vi fått höra många gånger!

Klubbordförande Erik Mattelin


Vi kom på att det var dags att betala in avgiften eftersom vi tänker oss att vi ska skicka in en anmälan  till Grenserittet. Förra året kom vi över startplatser av en slump och det var ett riktigt kul och fint lopp som vi definitivt vill köra igen! Vår RaceReport från förra året om någon är intresserad. I år slipper vi nog stå i de sista leden eftersom vi cyklade upp oss lite i fjol och kan seeda in oss i "rätt" startled. Bitte Håf har förresten skrivit en artikel i senaste numret av Bicycling om just Grenserittet och här i hennes blogg från förra året finns lite att läsa online.

Det känns härligt att det inte är allt för långt kvar till vår och nu är helt klart hög tid att börja lägga upp en plan inför säsongen.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar