torsdag 18 februari 2016

4x4 - fail och bedrövelse

arkivbild från jan 2013...


Redan i morse bestämde jag mig för fyror på monarken efter jobbet. Hade en bra känsla och var hyfsat pigg när jag gick ner i källaren, men där tog det stopp. Värmde upp bra men fick plåga mig igenom den första intervallen. Den andra var ännu jobbigare och efter 3.30 fick jag ge mig. Tog en minut extra vila innan nästa och gick ner i kadens och tog mig igenom både den och den sista men på betydligt lägre effekt än tänkt. Blev riktigt besviken, ska fasen testa igen imorgon!

//Y

2 kommentarer:

 1. Tycker du ska vila imorgon istället och försöka nån annan dag. Kroppen är väl trött, det är inte "fail". :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB19 februari 2016 21:17

   Jo så är det ju förstås och så blev det också :)

   Radera