fredag 12 februari 2016

3x15min och Fredag i hela världen!

Där satt den, har haft lite jobbigt med kroppen i några dagar, känt mig lite som början på en förkylning. Inte riktigt fått till vardagen som inneburit en massa stress och haft lite svårt att gå ner till testcykeln. Så kan det ju bli, det är inte så konstigt att man får sina svackor eftersom att det blir några vändor i källaren under en vinter. Lustigt nog ser jag nu att jag inte är ensam om att ta upp ämnet, på Samuel Brännlunds blogg kan man idag läsa ungefär samma sak. Jag blev andre man på bollen här men det gör väl inget.

Idag däremot så gick det som det ska, kanske lite bättre till och med. Inga rekord men däremot en grymt stabil känsla i kroppen på en nivå som borde gjort rejält ont.//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar