tisdag 12 januari 2016

Vintern 2016, pusslet har börjat

Ja då är vi en bit in på 2016, det märks bland annat på att Yvonne har växlat upp träningen. Hon har ökat antal timmar i sadeln rejält och fokus på vad som ska köras och hur hårt är mycket större! Många kan ju tycka att jag är en lyckans ost som har en älskling som älskar att cykla lika mycket som jag. Men tro mig när jag säger att med det följer även en baksida, vi har "bara" en testcykel och vintern är lång… Med andra ord blir det till att pussla eftersom både hon och jag vill ha våra timmar. Finns det möjlighet så cyklar vi gärna ute men mycket måste ändå göras i vår källare.

Det börjar såklart också bli dax att boka en cykelresa, i år blir det förmodligen bara vi två som sticker ner. Vi är lite sena på bollen i år, varför vet jag inte för både Yvonne och jag är lika taggade på att få lite av vad dessa två bilder illustrerar.


Se, där trollade jag bort en källarbild åt er!
//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Känner mig lite lurad på en källarbild här..

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB12 januari 2016 18:54

    Bara lugn Henrik, jag fixar en till dig imorgon!

    SvaraRadera