torsdag 14 januari 2016

Trösklat

Äntligen har vi fått några minusgrader och lite vintervitt här också, fint. Ser ut som att det ska hålla sig under nollan ett tag framöver och det är vi glada för, det blir så mycket vackrare med lite snö på marken. Medan Andreas körde testcykel tog jag en långpromenad och nu när det är vinter på riktigt måste jag såklart passa på att använda alla varma kläder som annars bara ligger i en byrålåda och väntar.Skönt med frisk luft innan det var min tur att krypa ner i källaren. För enkelhetens skull kopierade jag  Andreas träning, så slapp jag själv fundera på vad jag skulle göra :) 3x15 var det och det var svidande svettigt. Andreas körde på hårt och låg högt i pulszon 4 och en hel del i zon 5, jag låg också högt i zon 4 men dippade några pulsslag på sista intervallen.


Rödflammig hy och ett ansträngt leende var vad jag hade att erbjuda när allt var klart.
Imorgon är det fredag!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar