onsdag 20 januari 2016

Sover ni bra?

Jag började den här veckan med två vilodagar på rad. Skönt var väl det, men det rimmar kanske illa med det Andreas nämnde igår om att jag tänkt köra på lite hårdare och fler timmar nu. Fördelen med två vilodagar är att jag känner mig betydligt mer utvilad än vanligt och dagens intervaller gick som en dans, typ. Körde styrke4:or och självklart var det grymt jobbigt, men benen var riktigt fräscha och så här efteråt är jag också piggare än vad jag brukar vara efter en hel dag med jobb, grejande och träning.


En annan faktor som påverkar är nog att vi prioriterat sömn den senaste tiden och fått till några nätter med upp till 8 1/2 timme, det gör underverk! Fantastiskt bra och skönt att slippa känna sig så sliten hela tiden.

Andreas är i och för sig hyfsat sliten just nu, men det är inte så konstigt. Ni vet ju vad han gjorde igår och idag körde han spurtintervaller, 20x15sek x4.

Imorgon slutar jag jobba rätt så tidigt och kanske vi kan få nån timmes utecykling på kontot, hoppas på det.
//Y

4 kommentarer:

 1. Jag sover bra, tackar som frågar! Men, jag sover lite och väcks nästan varje natt av en hungrig Frida..
  Sliten var ordet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB20 januari 2016 21:15

   Skönt att höra, Henrik! Förstår att småbarn kan ställa till det men du verkar ju klara det bra ändå :)
   Sov gott

   Radera