fredag 8 januari 2016

LårTest™ Brädhög +Annat

Försökt att ringa er katt nån gång?

Idag har det faktiskt snöat hos oss, tyvärr ett ganska ofräscht snöfall. Ni uppe från norr skulle nog inte förstå men det är ett sånt man inte vill gå ut i. Små stickande saker, +2°C och i skåne saltas ALLA vägar. Behöver jag gnälla över 10m/s också? Nej tänkte väl det, ungefär så…

P4 Radio Malmöhus släppte idag ifrån sig en intressant nyhet, länsstyrelsen har beslutat att alla skyltar och markeringar som visar vägen till traktens berömda brädhög nimis skall plockas ner. Jag utbrister ett äntligen! Det står ju och ruttnar pga rådande situation och är en fara för allmänheten, att jag aldrig tyckt om att man av någon anledning får göra vad man vill i ett naturreservat bara för att det av någon anledning finns en anledning som ingen vill föra på tal som tex pengar. Det spelar ju faktiskt ingen roll längre, det har ju blivit farligare nu och det är på tiden att det försvinner. Det har genom åren även varit både kostsamt och tragiskt för folk och inte minst för Kullaberg. Tack!

Jag kan inte bara gnälla, jag kan också cykla, idag körde jag något jag inte gjort på länge. Om ni minns så lyckades jag ju med en muskelbristning i främre lårmuskeln och har sedan dess inte vågat genomföra korta hårda intervaller eller tex styrkeintervaller. Idag tänkte jag mig att det var dax att testa hur det står till och körde igenom 4 set med 20x15sec allt vad det går, jag brukar ladda på med 115-120 kadens. Idag kände jag inte av några konstigheter i låret och är så klart glad för det. Sista set:et var riktigt vidrigt och stod mig upp i halsen, bra träning dårå…


Trevlig helg!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar