tisdag 19 januari 2016

IntervallTisdag


Bilden ovan är från i söndags och visar vad jag tänkte mig göra idag. Tyvärr stannade det vid just en tanke. Det har snöat rejält i våra krokar, härligt fint landskap är ju resultatet men någon cykling ute blev det inte. Yvonne hade däremot möjlighet att vara ute idag, knappast på någon cykel men det såg riktigt härligt ut.Eftersom att jag hade vilodag igår var det läge att ta i lite extra och det fick såklart bli på monarken pga blåst och snö.  Jag körde styrka, 20x1min och styrke4:or direkt efter varandra. Hårt jobb blev det såklart men det var väl det som var meningen va. Jag avslutade med lite annat så att dagens träning landade på 2tim hård träning. En skön känsla av att man förtjänar att hoppa i säng börjar infinna sig…

Yvonne har ju skruvat upp träningen och idag har vi pratat om ett par olika alternativa scheman, både för att hinna med men också för att hon ska orka nöta på med lite mer timmar framöver.

Sa jag att det åskade igår? Mitt under värsta snöfallet igår kväll kom rejäla blixtar och åskknallar. Det kändes minst sagt underligt.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar