söndag 24 januari 2016

Hur har träningsveckan varit?

Så kan vi lägga ännu en träningsvecka till handlingarna. På väggen bredvid monarken har vi hängt en whiteboardtavla och på den brukar jag skriva upp veckans träning allt eftersom, så här ser den ut nu:

(ursäkta min vackra handstil...)
Jag började med två vilodagar, men har ändå fått ihop 8 timmars cykelträning den här veckan och det är rätt så bra för att vara jag. Eftersom jag aldrig nånsin verkar kunna få tummarna ur för att göra någon sorts träningsschema så har jag ännu inte klart för mig hur nästa vecka kommer att se ut. Får väl göra som vanligt och snegla på Nilssons upplägg.

Som synes har söndagsdistansen körts i källaren och guuud så tråkigt jämfört med utomhusvariaten. Andreas klarade av sina timmar på förmiddagen och jag trampade mig igenom mina efter lunch.

Under tiden jag tränade fixade A lite med min landsvägscykel. Min nya racer är kortare än den förra jag hade, men även denna är på gränsen till för lång. Först var tanken att jag skulle köpa en med ramstorlek xxs, men det visade sig att den storleken bara säljs i Asien (såklart) så det fick bli xs istället. Den är helt ok, men som sagt lite på gränsen. Andreas har gått och klurat ett tag på om det inte skulle kunna gå att vända på sadelstolpsfästet och på så vis kunna flytta fram sadeln lite mer. Idag gav han det ett försök och det visade sig att det inte bara gick - det var gjort för det! Dessutom gick det att flytta fram fästet ett "hack".Mycket smart och genomtänkt lösning av Giant, det gillas! Nu får jag bara vänta tills det är läge att cykla en testrunda så jag kan sätta sadeln precis som jag vill ha den.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar