fredag 1 januari 2016

God morgon och god fortsättning på det nya året!

Hoppas att alla haft ett fint 2015 och en rolig nyårsafton. Nu ser vi fram emot ett nytt och riktigt bra år - Välkommen 2016!

Borde kanske avlägga ett nyårslöfte om att städa källaren...


Vår nyårsafton började med lite lätt cykelmek. Det visade sig att växelörat på min cx är likadant som det på landsvägscykeln så det var bara till att byta rakt av. Ska beställa ett nytt men så länge gör det ju inget eftersom racern ändå bara står stilla så här års. Vi hade en plan om att cykla ut till Berget men det blåste alldeles otroligt mycket så vi ändrade oss. Vi hamnade i källaren istället. Det var ju iofs bra för jag fick testat min julklapp, en lättare viktkorg till monaken. Den som sitter original väger 1kg och den nya bara 0.5kg vilket är jättebra för mig som är liten och inte lika stark som vanligt folk. Speciellt bra är det när jag ska köra distans inne, då vill jag kunna hålla en hög kadens utan att pulsen blir alltför hög, det har inte riktigt funkat tidigare. Nu kan jag lägga på vikt så att det blir precis lagom.


Vi inviger nog året med en cykeltur utomhus. Hej så länge!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar