fredag 29 januari 2016

Friday fun facts

Veckans fun facts:
1. Alla kanelbullar till alla IKEAvaruhus i hela världen bakas här i Lerbergsskogen, typ tolv stenkast från vårt hus, how cool is that?!2. Folk som sover på sidan eller på mage blir mer rynkiga och rynkigare tidigare än de som sover på rygg.
Ja, man lär sig något nytt varje dag:)

Efter en bra arbetsdag med relativt tidigt slut hade jag bokat in en halvtimmes massage, skönt så här på en fredag. Efter det ville jag inte köra något hårt träningspass därför rullade jag en och en halv timme rätt så lugnt på monarken och drog till med en högkadensTabata mitt i för att få lite puls iallafall. Andreas gjorde något liknande i källaren han också. Han behövde tagga ner lite, han var helt körd från igår...

3. Kl. 17.48 idag såg min pulskurva enligt Garmin Vivosmart ut så här de senaste 4 timmarna


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar