onsdag 6 januari 2016

Första gången på två år

Något så ovanligt som ett dubbelpass har Andreas fått till idag. Han började med rullskidor i 40 minuter i pulszon 4-5, efter det körde han styrkeintervaller på testcykeln i källaren. Så här sa hans Garmin efter det:


Jag har inte varit riktigt så flitig, tog en promenad istället för rullskidor men sen tog jag i desto mer. Jag gjorde något som jag verkligen på ett vis avskyr samtidigt som det är rejält stärkande för moralen när jag väl är klar. Det jag snackar om är 4x4intervaller, det är så grymt jobbigt! Hela förra vintern lyckades jag undvika dom, men nu har jag tagit tag i det på nytt och det var precis lika tufft som jag minns det! Jag är verkligen nöjd över att jag genomförde träningen, speciellt med rätt så trötta ben efter gårdagens intervaller. Igår ökade jag på watten och körde samma pass som i förrgår - jobbigt!

Imorgon är det tillbaka till jobb och vardagsrutiner så det så.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar