måndag 4 januari 2016

För oberörd, måste öka!

Jag har verkligen haft en lyxigt skön dag hemma idag. Gick upp strax innan Andreas körde till jobbet i morse. Det var rätt så svalt inne men tack och lov hade han startat upp en brasa, perfekt mysig morgon!

Fick gjort lite hemmafix och en handlerunda och sen träning. Det fick bli i källaren idag igen och ett hårt pass skulle det vara. Jag körde 4 block med 20x15sek/vila15sek, kadens över 100. Har kört det upplägget några gånger i höst/vinter men vid ett par tillfällen har jag bara pallat med 3 block, idag gick det riktigt bra att köra alla fyra. Tänker lägga lite mer vikt i korgen nästa gång tror jag.

Bild tagen efter träningen. Ser helt klart för oberörd ut, måste öka!
Varmt som Sören var det i källaren med torktumlare igång och ingen möjlighet att ha dörren öppen. Jag hade nämligen sällskap av två sömniga missar.Tror att jag ska ta efter Hilda och Olsson en stund nu, känns som rätt melodi:)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar