onsdag 13 januari 2016

Bättre lycka i natt

Igår var verkligen en riktigt bra dag, från morgonen till dessa att jag skulle somna. Vaknade utsövd och var pigg hela dagen, vilket inte hör till vanligheten. Det är en skön känsla när man har gott om energi och ser fram emot lite källarträning efter jobbet. Körde på med det "värsta" jag vet, 4x4 på monarken och det gick kanon. Avslutade kvällen med att slänga mig i tvsoffan med en kopp te och sen väntade en natts god sömn innan jag skulle upp kl 5, det var tanken. Så blev det inte, jag sov ingenting. Låg klarvaken hela natten, slumrade till vid 4-tiden och fick lite mer än 1 timmes sömn. Det var verkligen konstigt, jag brukar aldrig ha svårt att somna - hoppas det går bättre ikväll.

Nu har jag jobbat mig igenom en arbetsdag med sömnigt huvud och efter det orkade jag faktiskt inte köra den träning jag tänkt mig. Jag hade planerat ett hårt flåspass, men istället gick jag ner för att bara trampa planlöst en timme.

Tydligen har Andreas utlovat källarbilder i dagens blogg, men strategiskt nog har han vilodag så det föll på min lott att stå för det.

Myshörnan

En ovanligt osvettig och loj källarbild.


Gäsp och godnatt
//Y

3 kommentarer:

 1. Blev lovad en, men fick två! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB14 januari 2016 06:39

   Såklart, varför snåla!

   Radera