onsdag 27 januari 2016

4x4

Här nere har det varit barmark blött mörkt och dimma några dagar nu. Tillbaka är vinden och 5-8 plusgrader, det är det ingen som vill se på bild. Lyfter hellre fram hur jag skulle vilja att tillvaron såg ut.


Något oklart är det väl inte med rubriken, ett bra tag sedan jag körde fyror på allvar nu. Det var dessutom svinjobbigt precis som vanligt så jag gjorde väl rätt då. Jag tänker mig att åka fyror lite mer regelbundet framöver, behöver verkligen fostra huvudet. Det gick bra, jag körde tyngre än jag någonsin lyckats med tidigare men det betyder tyvärr inte att man ska vara nöjd. Jag visste att jag skulle klara det men jag borde ligga ännu lite högre så det är bara till o jobbe vidare.

Yvonne kör testcykel just nu faktiskt, hon tog det sena källarpasset och 20x15/4 var det som skulle köras. Själv har jag svårt för att träna efter kvällsmaten eller för sent på kvällen, har det inte i mig som vissa stålmän och kvinnor.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar