onsdag 16 december 2015

Upp med dom!

Idag fick cykelträningen stryka på foten för annat, det gör ju inget alls då tanken för mig var ett lugnt rull för cirkulationen och inget annat. Jag hade ingen känning alls under dagen men under kvällen dök det upp en taskig känsla som uppenbarligen kommer för att man överkompenserar och då får ont där istället. Känns som att det bara är att ta det lite lugnt ett tag och lyssna på kroppen så löser det sig.

Idag har Yvonne varit upp på cykeln nere i källaren, det blev 20x15sec x 3 för henne. Lika bra att fortsatt undvika källarbilder veckan ut och istället köra vidare på bilder med lite blixtmissbruk. Här kommer en på Yvonne.Jag utmanar väl både Hasse & Helena då att släppa censuren dom oxå, gissar att ni har något liknande i ert bildbibliotek från Grenserittet. Dåliga bilder som egentligen är ganska roliga har vi i mängder, tror jag ska börja bjuda på lite sånt i bloggen. Många fler av er sitter säkert på roliga bilder som borde publiceras, upp med dom kolleger!

//Nilsson

1 kommentar:

  1. Hm, jag har nog lyckats undvika dom dåliga fotograferna tror jag... :) Har faktiskt inga så kass bilder att dom kvalar in. :)

    SvaraRadera