tisdag 22 december 2015

Monarktjugor

Så går jag nu på några dagars julledigt och det ska bli mysigt. Firade in ledigheten med två tjugor i källaren, det kändes riktigt bra. Jag kan ha svårt att motivera mig till så pass långa intervaller och brukar hellre välja att köra fler och kortare istället, men idag var det faktiskt på gränsen till kul (!) behövde inte ens någon distraktion i form av musik eller cykelfilm. Det var såklart jobbigt och dessutom extra svettigt för jag kunde inte öppna källardörren. Katten Olsson låg och snusade på varmvattenberedaren och han får inte smita ut och han hade ingen större lust att gå upp från källaren. Snäll som man är lät jag honom ligga kvar och slet väl på i värmen.

Jag har varit lite slö den sista tiden och lyxat till det med skjuts till och från jobbet emellanåt. Andreas var färdigtränad när han kom och hämtad mig idag, han hade precis avverkat sina 4x10min. Det var ju perfekt för då behöver inte hela kvällen gå till att vi båda ska hinna träna. Medan jag körde min timme låg han på locket och läste om gegga.


Vad beträffar julbestyr ligger vi rätt så bra till, men vi har en del som ska ordnas imorgon och risken är att det inte kommer bli något cyklat. Får tänka tillbaka på fina distansturer som denna på Hallandsåsen i september.//Yvonne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar