lördag 19 december 2015

LördagsBajken

12:53 tittade vi ut och såg att gatlyktorna var tända och vi bestämde att vi skulle cykla ute. Gråmörker så in i Norden men med 10-11 plusgrader går det inte att vara alltför kräsen med finväder. Tillochmed jag blev sugen på en tur. Åkte runt på rulle bakom Andreas i motvinden, han skulle ta det lugnt så för mig blev det då en puls runt 90-92% av max... Jag hade ingen speciell plan med träningen, mest skönt att faktiskt cykla ute, men det resulterade alltså i några "intervaller" runt tröskel plus en riktigt pulshöjare.

Det var en timme och en kvart av dagen det. Förmiddagen gick till att handla julklappar och det gjordes här hemma i byn. Tråkigt nog har butikerna här svårt att få det att gå runt, dels på grund av det stora köpcentrat ett par mil härifrån och dels för att många väljer att handla på nätet. Vi brukar försöka stödja de lokala handlarna för vi vill ju ha dom kvar!

Sen har jag bakat smarriga nonstopkakor nu i kväll. Fick en burk färdig med ingredienser och recept, bara att tillsätta smör, sirap och vatten.

Sen har vi hunnit med det här också://Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar